Flowers

Η ΦΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Α - Ω

Icon_nature_small

Σ

 • Nature_thumb__

  Σεντέλλα

  Τονωτικό, καταπραϋντικό και αντιφλογιστικό λάδι. Βοηθά στην επούλωση των κοψιμάτων και των ουλών και στην αντιμετώπιση του χαλαρωμένου δέρματος. Ανακουφίζει από τους πόνους και τις κοκκινίλες. Βοηθά στην καλή κυκλοφορία του αίματος στα κουρασμένα πόδια. Επίσης χρησιμοποιείται σαν μάσκα για την τόνωση των μαλλιών.

  Η Σεντέλα χρησιμοποιείται ως αναζωογονητικό του νευρικού συστήματος με δράση στη μνήμη και τις πνευματικές δεξιότητες. Εξωτερικά χρησιμοποιείται για την επούλωση των πληγών, την ψωρίαση και τα εγκαύματα. Βοηθάει σε περιπτώσεις κιρσών και φλεβικών κυκλοφορικών προβλημάτων (π.χ. φλεβική υπέρταση). Επίσης δρα ως περιφερειακό αγγειοδιασταλτικό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί στους ρευματισμούς λόγω των αντιφλεγμονώδων ιδιοτήτων της.

  Η Σεντέλα έχει αντιβακτηριδιακή, αντιφλεγμονώδη, αντιοξειδωτική, τονωτική και διουρητική δράση. Χρησιμοποιείται για να τονώσει εκ νέου τον εγκέφαλο και το νευρικό σύστημα και να αυξήσει την προσοχή, την συγκέντρωση και την λειτουργία της μνήμης. Κατάπλασμα των φύλλων της βοηθάει στην επούλωση ανοικτών πληγών, εγκαυμάτων και δερματικών προβλημάτων. Χρησιμοποιείται επίσης για  κιρσούς και φλεβικά προβλήματα.

 • Nature_thumb__q10

  Συνένζυμο Q10

  Βοηθά σημαντικά στη ρύθμιση της παραγωγής ενέργειας από τα κύτταρά μας. Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες, συμβάλλει αποτελεσματικά στη μείωση των λεπτών ρυτίδων και παρέχει προστασία από τις βλαβερές συνέπειες της ηλιακής ακτινοβολίας.

 • Nature_thumb__

  Σανδολόξυλο

  Είναι ισχυρό αντισηπτικό και χρησιμοποιείται για τις μολύνσεις του ουρογεννητικού συστήματος όπως κυστίτιδα, προστατίτιδα, προβλήματα στην ουρητήρα, γονόρροια, διάρροια, κλπ.

  Στο αναπνευστικό σύστημα καταπραΰνει στις βλεννώδεις καταστάσεις όπως στο συνάχι, το βήχα, τη λαρυγγίτιδα, την αμυγδαλίτιδα, τη φαρυγγίτιδα, την χρόνια βρογχίτιδα και τον πονόλαιμο.  Εξαιρετικό για την κατάθλιψη, την υπερένταση, την ανησυχία, τις νευρικές εντάσεις, και το άγχος.  Στο πεπτικό σύστημα, ωφελεί στους κολικούς, στις χρόνιες γαστρίτιδες, και στους εμετούς.  Δρα ρυθμιστικά, και περιποιείται τα ξηρά και ώριμα δέρματα.  Βοηθάει στις δερματίτιδες, και ανακουφίζει στις φαγούρες, στις φλεγμονές και στα εκζέματα. Επειδή είναι αντισηπτικό, είναι κατάλληλο για την ακμή, τις πληγές, τις εκδορές και τις ουλές.

  Εκτός από τις πρακτικές ιδιότητές του εξαιτίας του μεθυστικού αρώματός του, το χρησιμοποιούν και ως θυμίαμα για να διευκολύνει τον διαλογισμό ή την προσευχή.

  Το σάνταλο εναρμονίζει την ενέργεια των τσάκρα με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, επειδή θεωρείται ένα ιδιαίτερα δραστικό αιθέριο έλαιο.  Πιο συγκεκριμένα, είναι κατάλληλο για την ενίσχυση του τσάκρα της βάσης, το οποίο είναι η έδρα της γονιμότητας και της σεξουαλικότητας, του τσάκρα του στέμματος, το οποίο είναι η έδρα της σοφίας και της φώτισης και του τσάκρα της καρδιάς και του λαιμού. Οι έντονες αφροδισιακές του ιδιότητες το συνδέουν με το ιερό τσάκρα, το οποίο βρίσκεται στο επίπεδο του ιερού οστού, γύρω στα 5 εκατοστά κάτω από τον αφαλό

News_gr ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ

26 Μαι 2011

Νέα σειρά προϊόντων από την Ergon!

Σειρά από , για πρόσωπο, σώμα, γυναίκες, άνδρες, παιδιά.

Η Ergon στο διαδίκτυο
Private_labeling_options_gr
Packaging1 Packaging2 Packaging3
Custom Formulation
Testimonials

Χρησιμοποιώντας τα αιθέρια έλαια της Ergon αισθάνομαι το δέρμα μου περισσότερο όμορφο και ανανεωμένο. Πλέον, μπορώ να συστήνω τα προϊόντα της Ergon ανεπιφύλακτα

Μαρία Φ. Μασέρ

Icon_nature
Η φύση από το Α ως το Ω