Flowers

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ - ΟΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΑΣ

Δημιουργήστε το δικό σας προϊόν κι εμείς αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την άριστη ποιότητα που θα εξασφαλίσει την επιτυχία σας ! Εξυπηρετούμε: Φαρμακεία, Εναλλακτικούς χώρους, Καταστήματα, Super Markets, Ινστιτούτα Αισθητικής, Σχολές, Αθλητικούς Συλλόγους, Αρωματοθεραπευτές, Ιατρούς, Φυσικοθεραπευτήρια, Spa, Κομμωτήρια κ.ά. Παρασκευάζουμε προϊόντα κοσμητικής, φροντίδας σώματος, οικιακής χρήσης και ιδιωτικής ετικέτας, για τους πελάτες μας. Γνωρίζοντας την ταχύτητα εξέλιξης της αγοράς και ακολουθώντας πάντα τις εξελίξεις και τις απαιτήσεις της, ανακαλύπτουμε καινοτόμα προϊόντα και αναπτύσσουμε νέες ιδέες. Γι’ αυτό, ανταποκρινόμαστε με ταχύτητα κι ευελιξία στη δυναμική εξέλιξη της αγοράς και παρέχουμε στους συνεργάτες μας εκσυγχρονισμένα πρότυπα και πρωτότυπα προϊόντα.

Ανάπτυξη των Προϊόντων

Η ομάδα μας μπορεί να σας δώσει συμβουλές για το σχεδιασμό της σειράς των προϊόντων σας, προτείνοντας μεγέθη, χρώματα και συσκευασίες, ώστε να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της αγοράς. Εφαρμόζουμε ιδέες προϊόντων σε συνεργασία με εσάς και δημιουργούμε συσκευασίες ειδικά προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Έρευνα & Ανάπτυξη

Στα εργαστήριά μας, οι χημικοί μας, αφοσιωμένοι στην έρευνα και στην ανάπτυξη, επεξεργάζονται όλες τις νέες ιδέες. Αναπτύσσουμε συνεχώς καινούργιες φόρμουλες και καινοτομίες ώστε να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της διαρκώς μεταβαλλόμενης αγοράς. Τα νέα προϊόντα υποβάλλονται σε test τόσο από ανεξάρτητα ιδρύματα όσο και από τις δικές μας ομάδες δοκιμών. Μέσα από δερματολογικούς ελέγχους, εγγυόμαστε την καλύτερη ασφάλεια των προϊόντων για το δέρμα. Όλες οι φόρμουλές μας συμμορφώνονται πλήρως στα οικολογικά κριτήρια.

Πρωτοτυπία & Σχεδιασμός

Εάν δεν έχετε τη δική σας υπηρεσία γραφικών, μπορούμε να σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη διαδικασία εκτύπωσης και γραφικών. Το τμήμα σχεδιασμού που διαθέτουμε προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδιασμού συσκευασίας, αλλά και γραφιστικές εφαρμογές.

Παραγωγή

Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της ERGON μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλες τις απαιτήσεις. Διαθέτουμε ποικιλία γεμιστικών συστημάτων πλήρωσης δοχείων  για μικρές ποσότητες, αλλά και σχεδόν πλήρως αυτοματοποιημένα που αποδίδουν 220 τεμάχια ανά λεπτό. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τις γραμμές παραγωγής μας για να παρέχουμε στους πελάτες μας την καλύτερη αναλογία τιμής - απόδοσης. Έχουμε επίσης τη δυνατότητα να παρέχουμε προϊόντα μαζικής κυκλοφορίας ή προϊόντα που να απευθύνονται σε συγκεκριμένο μέρος της αγοράς.

Διαχείριση Ποιότητας

Η εταιρεία μας παρέχει τεκμηρίωση σύμφωνα με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, λαμβάνοντας υπόψη τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Η διαχείριση ποιότητας περιλαμβάνει τεκμηρίωση της ασφάλειας των προϊόντων μέσω δοκιμών ασφάλειας και δερματολογικών test. Η ERGON διαθέτει μια πλούσια βάση δεδομένων τεκμηρίωσης, με υπάρχοντα τυποποιημένα προϊόντα αλλά και με νέα. Τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε εξειδικευμένους ελέγχους εφαρμογών και αποτελεσματικότητας. Οι εξονυχιστικοί έλεγχοι ποιότητας που διεξάγονται κατά τη διάρκεια των διαδικασιών παρασκευής και παραγωγής καταγράφονται σε συνεχή βάση.

Διανομή

Σας παρέχουμε ένα αποτελεσματικό και οικονομικό σύστημα διακίνησης των προϊόντων, με δομή και οργάνωση που έχει ως άξονα τις ανάγκες του ίδιου του πελάτη, καθώς και ευέλικτες λύσεις, συγκεντρώνοντας όλα τα προϊόντα σε κεντρικές αποθήκες, από τις οποίες μπορούν να είναι άμεσα διαθέσιμα. Οι γρήγορες και αποτελεσματικές διαδικασίες μας έχουν στόχο τη μέγιστη εξυπηρέτηση του πελάτη, με τη διανομή των προϊόντων να γίνεται σε ελάχιστες εργάσιμες ημέρες. Όλα τα προϊόντα παραδίδονται έτοιμα προς αποθήκευση και πώληση. Μπορούμε να παρέχουμε διεθνή διακίνηση των προϊόντων σας.

News_gr ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΝΕΑ

26 Μαι 2011

Νέα σειρά προϊόντων από την Ergon!

Σειρά από , για πρόσωπο, σώμα, γυναίκες, άνδρες, παιδιά.

Η Ergon στο διαδίκτυο
Private_labeling_options_gr
Packaging1 Packaging2 Packaging3
Custom Formulation
Testimonials

Χρησιμοποιώντας τα αιθέρια έλαια της Ergon αισθάνομαι το δέρμα μου περισσότερο όμορφο και ανανεωμένο. Πλέον, μπορώ να συστήνω τα προϊόντα της Ergon ανεπιφύλακτα

Μαρία Φ. Μασέρ

Icon_nature
Η φύση από το Α ως το Ω